donderdag 12 april 2012

Nu ook gitaarlessen bij Jo Joosten in Melick, Roermond



Natuurlijk kun je bij Jo Joosten Music terecht voor de aanschaf van de gitaar van je dromen, en wat is er dan mooier om op dit instrument te leren spelen onder begeleiding van een professioneel docent? Ook voor gitaarlessen is Jo Joosten het adres. In een aparte ruimte krijg je les op jouw eigen instrument volledig afgestemd op jouw niveau, wensen en muziekvoorkeur. Dus individuele lessen zodat jij het maximale uit je instrument leert halen.
Leraar Ton van Helden heeft een jarenlange ervaring in het lesgeven. Onder zijn professionele begeleiding zul je snel vooruitgang boeken in je spel en techniek. Je motivatie zal hierdoor met sprongen vooruit gaan en al snel zul je in iedereen in je omgeveing verbazen met je vaardigheden.
Uiteraard volg je les op jouw voorkeursdag en tijd. Lessen duren een half uur en kosten 12,50. Met een les in de week heb je in feite voldoende, echter zijn tijdsduur en frequentie in overleg volledig aan te passen.
Voor meer informatie en een afspraak kun je contact opnemen met de winkel op nummer 0475- 534517 of een mail sturen naar info@jojoosten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten